Goed renoveren - duurzame historiek

Renovatie bedrijf aan de kust

Deceve bvba is opgericht op 5 april 1996, heeft als zaakvoerder De Ceulaerde Werner die zijn opleiding genoot in het HRITO te Deurne ( Antw ) als gespecialiseerd sanitair installateur.

De Ceulaerde Werner is zelfstandig vanaf 1989 en heeft verschillende opleidingen en bijscholingen genoten, waaronder in zijn vak segment, het leggen van vloerverwarming en algemeen meubelmakerij en schrijnwerkerij.

De Ceulaerde Sam, staat in voor het uitvoeren van allerhande. Sam is medeaandeelhouder van het bedrijf.

De Ceulaerde Greetje, staat in voor de speciale dingen, enz.. Geholpen door An-Sophie onze schoondochter.

Ann-sophie neemt ook het administratieve op haar en volgt klanten op met haar charme en eigenheid.

Nathalie is ons ook komen helpen op kantoor, zo werken we nu met vier achter de schermen om de verdunningen en andere administratie uit te voeren.

De Ceulaerde Michael, staat in voor afbraak, metselwerken en het leggen van parket. (18/11/1990 -22/06/2013)

Brian Verhaeghe, is onze eerste medewerker ( tegelwerken en ruwbouw ) en werkt alsof het voorzichzelf is, wat vanzelfsprekend is bij ons, Hij doet ook de inbouw van keukens, parket enz...

Bijgestaan door Frankie. Frankie is onze Ronaldo, door zijn ervaring en leeftijd heeft de bouw geen enkel geheim meer voor hem, iederéén kijkt ook op naar hem en ik nog het meeste.

Onze sanitaire installaties worden geplaatst en verzorgd door Mathias . ( je moet maar eens foto's bekijken van hoe hij zijn werk afleverd )

Cedric, is onze gyproc plaatser, bezetter, schilder enz... samen met Lorenzo.

Dave maakt samen met Sam, Brain en nu ook Siegfried, onze interieurs op de cnc machine en gaat deze ook plaatsen, zo zijn onze mensen niet altijd in onze atelier bezig, zijn ze eens op de baan en meten, maken en plaatsen de keukens, wat een zeer groot voordeel geeft naar plaatsing en afwerk.

Mathias doet de electriciteit en de domotica.

Siegfried helpt ons met de interieurs en schrijnwerkerij.

Onze schilderwerken worden verzorgd door Cedric en Lorenzo.

Nu werkt ook Sergei voor ons, hij staat bij waar hulp nodig is.

Ann is onze intereurarchitecte en hulp met opvolgen van onze klanten, samen met Nathalie doen zij al de voorbereiding voor de projecten en maken ze de lastenboeken van onze projecten.

We werken graag samen met verschillende interieur architecten volgens stijl en noodzaak.

Samen werken we nu met 15 mensen aan het deceve verhaal, 13 vaste en 3 onderaannemers, die samen met 17 losse medewerkers werken aan onze projecten.

Deceve bvba, is een autonoom familiebedrijf, al onze medewerkers zijn binnen ons bedrijf.

Renovatie appartement aan de kust - Deceve

Renoveren is ons vak, en vertrouwen is daar een heel belangrijk deel van, indien er geen vertrouwen is, kan er nooit een degelijk resultaat bekomen worden, daarom vinden wij het zeer belangrijk om de bouwheer persoonlijk te ontmoeten. Dit werkt uiteraard in twee richtingen. Onze ervaring is, dat het een ongelooflijk fijn gevoel geeft een project af te werken waar je gerespecteerd wordt, en je klant tevreden is over het resultaat en dat we dit moeten verdienen weten we.

Onze ervaring is ook, dat er een goede samenwerking is tussen de bouwheer en ons, dat dit leid tot betere resultaten, en wat niet onbelangrijk is, de centen komen niet altijd op de eerste plaats, er is bij ons ook veel plaats voor het menselijke aspect, er moet wederzijds respect zijn.