Renoveren met DeCeve

Waarom met Deceve

Het renoveren van woningen, appartementen of buitenverblijven. Met respect voor detail en nauwkeurige opvolging van de planning. Wij werken naar gelang het budget, met of zonder binnenhuisarchitect. Wij proberen ethiek te koppelen aan functionaliteit, maar zonder het aspect duurzaamheid en kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij plaatsen keukens, badkamers volgens eenieder zijn budget en smaak.

Uiteraard zijn alle maatwerken door ons eigen personeel vervaardigd, vanzelfsprekend met oog voor detail en kwaliteit.

WAT IS BELANGRIJK VOOR DECEVE

Het creëren van een meerwaarde in uw woning, appartement of buitenverblijf. Door steeds met materialen te werken die een professionele uitstraling hebben. Dankzij de jarenlange ervaring kan DECEVE aan democratische prijzen uw droom realiseren.

COMMUNICATIE IS BELANGRIJK

Wisten jullie dat DeCeve dagelijks een update online zet van de doorgevoerde werken. Op die manier kan u als klant ook dagelijks de uitgevoerde werken evalueren en indien nodig bijsturen. Communicatie vinden wij belangrijk.

NAZORG MET WAARBORG

Een project afwerken en de kous is af? Zo werken we niet bij DeCeve, eens een project afgewerkt staat wij de bouwheer nog altijd graag bij. De meesten denken er niet aan, maar een gerenoveerde woning kan nog gebruiksgebreken vertonen na enkele maanden bewoond te zijn. Kunnen wij jullie overtuigen met onze aanpak. Contacteer ons vrijblijvend.